Στην κορινθιακή ύπαιθρο, μια περιοχή που φημίζεται από την αρχαιότητα για τη εύφορη γη της, καλλιεργούμε ελαιόδεντρα της ντόπιας ποικιλίας Μανάκι και παράγουμε ένα μονοποικιλιακό ελαιόλαδο με ιδιαίτερη γεύση. Ο ελαιώνας μας αποτελείται από παλιά δέντρα που αποτελούν καταφύγιο για πολλά είδη ζώων, όπως ο χαριτωμένος γκιώνης (Otus scops) της ετικέτας μας.
Ψυχρής έκθλιψης, πρώιμης συγκομιδής ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας που παράγεται απ’ευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.
O τσαλαπετεινός (Upupa epops) είναι ένα από τα πολλά ζώα και πουλιά της κορινθιακής υπαίθρου που βρίσκουν καταφύγιο στον ελαιώνα μας. Εδώ παράγουμε ένα μονοποικιλιακό ελαιόλαδο από τον καρπό της ντόπιας ποικιλίας Μανάκι που διακρίνεται για την πλούσια και ήπια γεύση της.
Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, ανώτερης κατηγορίας που παράγεται απευθείας από ελιές αποκλειστικά με μηχανικές μεθόδους.